Pierogi dla gastronomii

Pierogi dla gastronomii

Gdzie najlepiej zamówić mrożone pierogi do gastronomii? Zależy mi na bogatej ofercie, ręcznie lepionych.

gzdyl

Posty: 2

 
Patrz sobie też na firmy, które działają na terenie całej Polski, bo czasami wyjdzie i taniej i smaczniej.

laluśka

Posty: 6

 
Nie mam co polecić, ale wiem jedno, jak masz już stałą klientelę, to zamawiaj od firm, które nie używają konserwantów czy jakiś innych dodatków.

Embrute

Posty: 4

 
Wbrew pozorom, mrożone pierogi są jednym z lepszych opcji bo zachowują świeżość, są od razu pakowane po przygotowaniu i poddawane odpowiedniej obróbce chłodniczej.

okrzemek

Posty: 14

 
Czasami lepiej trochę dołożyć i mieć dobrej jakości, ręcznie lepione pierogi, bo jak raz zrazisz klienta, to później ciężko go z powrotem do siebie przekonać.

Karwan

Posty: 7

 
Najlepiej to poczytać sobie opinie o danej firmie, bo już masz jakiś punkt punkt zaczepienia.

Black_Riot

Posty: 5

 
Bez wzmacniaczy smaku, konserwantów i innych niepotrzebnych rzeczy znajdziesz u https://soodipierogarnia.pl/horeca/. Niezawodność i wysoka jakość ich produktów są bezsporne.

Klara323

Posty: 3

 
Zanim złożysz zamówienie, sprawdź sobie, w jakich warunkach jest dostarczany towar, żeby nie stracić na jakości.

Klara323

Posty: 8

 
W Warszawie jest sporo dostawców pierogów, ale w jakości garmażeryjnej. Radzę dokładnie czytać ofertę danych firm, żeby się nie wkopać.

esdoen1

Posty: 5